Arvoisat katsojamme,

Olemme nyt kehittäneet uuden TV-ohjelmaformaatin, Valhe-TV:n. Kaikki minkä ruudusta näette, on taatusti valhetta. Ihmisten nimet ovat keksittyjä, heidät on leikelty plastiikkakirurgisin toimenpitein ja maskeerattu tunnistamattomiksi. Roolihahmojen elämänkohtaloilla ei ole minkäänlaista todellisuuspohjaa. Kaikki ihmistenväliset suhteet ovat täysin käsikirjoittajien mielikuvituksen tuotetta, ja repliikit kuulostavat kiusallisen väkinäisiltä. Tapahtumakulut kaikkine ristiriitaisuuksineen lähentelevät surrealismia, ja lavastus on vain huono vitsi.

Eläytymiskyky on täysin hyödytön ominaisuus tämän ohjelmaformaatin katsojalle. Sillä sekunnilla, kun suljet TV:n, sinun ei enää tarvitse vaivata päätäsi roolihahmojen elämänkohtaloilla, koska he ovat täysin tuulesta temmattuja. Jos ihmisissä herää joitakin tunteita tätä katsoessa, niitä ovat korkeintaan närkästys näyttelijöiden luokattomista roolisuorituksista, huvitus lavastajien naurettavista kyhäelmistä tai sääli tuottajien puolesta, kun nämä joutuvat mieron tielle.

Kaikki Valhe-TV:ssä on niin viimeisen päälle valheellista, että näyttelijämme eivät saa edes yrittää eläytyä roolihahmojen tunteisiin ja elämänkohtaloihin. Käsikirjoitusprosessi on hallusinaatiosävytteinen, ja ohjaus muistuttaa lähinnä paranoidisesta skitsofreniasta kärsivän henkilön mielenmaisemaa. Suoraan sanottuna Valhe-TV:n ohjelmat ovat täyttä hevonpaskaa.

Kaikki on mahdollisimman teennäistä ja päälle liimattua, etteivät aivottomimmatkaan katsojamme erehtyisi luulemaan mitään todeksi. Vannomme vahvasti epärealismin nimeen ohjelmatuotannossamme. Jos löydätte ohjelmistamme pienenkin totuuteen viittaavan yksityiskohdan, ilmoittakaa siitä meille, niin korjaamme asian välittömästi.