Hyvät asiakkaamme,

nyt meillä on mahdollisuus tarjota teille oikea elämysten joulu, joka on kaikille extreme-joulunviettäjille varsinainen unelmien täyttymys. Tutustukaa esitteeseemme, niin voimme vakuuttaa, että saatte unohtumattoman kokemuksen!

Tämän vuoden teemana on Aito Pula-ajan Joulu. Voitte valita kolmesta erilaisesta elämyspaketistamme, joista jokainen on extreme-tasoltaan hulppeampi kuin edellinen. Paketit on pääsääntöisesti mitoitettu kolmelle hengelle, mutta lisämaksusta mukaan voi liittää useampia henkilöitä.

Aloittelijoille tarjoamme paketti numero Ykköstä. Pakettiin sisältyy majoitus hirsimökissä, joka lämmitetään puilla ja valaistaan päreillä. Ruokalistalla on tarjolla pieni pala silavaa, porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa ja herneitä. Joululahjoja pakettiin sisältyy 3 kpl: kotikutoiset kintaat, villasukat ja huivi. Joulukuusi ja olkikoristeet kuuluvat edulliseen hintaan, joka on 999 euroa kolmelta hengeltä (sis. alv.), lisähenkilöt alk. 200 €/hlö.

Astetta edistyneemmille elämysmatkailijoille suosittelemme paketti numero Kakkosta. Tähän korkeatasoiseen pakettiin sisältyy majoitus pimeässä ja vetoisessa metsäpirtissä. Ruoaksi tarjoillaan keitettyjä nauriita. Lahjaksi annetaan vanhoja vaatteita ehjiksi parsittuina. Pihalla kasvaa kuusi. Paketin hinta on vain 1999 € enintään kolmelta hengeltä.

Elämysmatkojen extreme-tason harrastajille voimme ylpeinä suositella paketti numero Kolmosta. Tämän huikeampaa jouluelämystä saa hakea! Pakettiin kuuluu joulu karjasuojassa puoliksi taivasalla. Mukana on myös vastasyntynyt vauva, jolle haluatte todennäköisesti lahjoittaa osan päällänne olevista vaatteista. Ruokalistalla on perunankuoria niin matkaajille kuin karjallekin. Metsään voitte halutessanne taivaltaa umpihangessa kuusta katsomaan, ja olkivuoteen saatte jakaa eläinten kanssa. Lisäbonuksena jos hyvä tuuri käy, pakastaa ankarasti, ja saatatte saada kylmänhorkassa uskonnollisia hallusinaatioita. Tämän kaikkien aikojen paketin hinta on vaivaiset 3499 €/2-3 henkilöä.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme oikein hyvää ja elämyksellistä joulua palvelujemme parissa!

Terveisin Elämysten Joulu Oy Ltd