Olen saippuaoopperavauva.

Minulla on kaksi isäkandidaattia, jotka ovat keskenään biologisia sukulaisia. Heille tullaan suorittamaan isyystesti, jonka tulokset joku saattaa kuitenkin väärentää, joten en välttämättä koskaan saa tietää totuutta oikeasta isästäni. Veljeni kohdalla tilanne oli helpompi, sillä hänen isäehdokkaansa sattuivat edustamaan kahta eri etnistä ryhmää.

Äitini ei suunnitellut minua, mutta ei myöskään käyttänyt mitään ehkäisyä kummankaan miehen kanssa touhutessaan. Raskaus tuli hänelle täytenä yllätyksenä, kuten aiemmallakin kerralla.

Synnytykseni alkoi yhtä yllättäen. Ensimmäisistä supistuksista kesti noin tunnin verran, kunnes olin nähnyt päivänvalon. Äitini ei tietenkään ehtinyt sairaalaan, vaan synnytti mökillä hyvän ystävänsä toimiessa kätilönä. Synnytys oli siisti ja veretön. Tulin maailmaan valmiiksi pestynä, eikä ole tietoa, minne napanuora ja istukka katosivat synnytyksessä. Äitini ei myöskään kärsinyt synnytyksen jälkeisistä vaivoista, sillä hän pystyi harrastamaan seksiä isäehdokkaan kanssa jo muutaman päivän kuluttua tapahtuneesta.

Minut kasvattaa pääasiassa perheen taloudenhoitaja, jotta äitini ehtisi paremmin ylläpitää ulkonäköään ja vatvoa ongelmiaan päivät pitkät. Kohtalonani on toimia lähinnä söpönä kuvausrekvisiittana. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, saavutan jollakin mystisellä tavalla täysi-ikäisyyden jo muutaman vuoden kuluttua. Silloin saatan saada ihan oikean roolin.