Sinun arvioituun saapumispäivääsi on nyt kuukausi aikaa, Pumpulihäntä. Saatat olla sylissämme jo parin viikon päästä, tai vaihtoehtoisesti saamme odottaa saapumistasi vielä puolitoista kuukautta. Olemme laittaneet kodin valmiiksi sinua varten, ja olet tervetullut tänne heti kun vain tahdot tulla.

Isäsi kanssa mietimme sinulle nimiä. Jos olet tyttö, päätös on helppo. Mutta jos olet poika, valinta on hieman vaikeampi. Ehkä meille selviää kunnolla kuka sinä olet vasta sitten, kun olet syntynyt. Nyt kun vielä piileskelet mahanahan alla, emme voi tietää, minkä nimisen näköinen olet.

Olet edelleen kova touhuamaan, vaikka tila ympärilläsi kutistuu päivä päivältä. Pian sinun pitäisi asetella itsesi valmiiksi lähtökuoppiin, jotta pääsisit ulos mahdollisimman sujuvasti, kun sen hetki koittaa. Jatka toki potkiskelua ja nyrkkeilyä niin pitkään, kuin pystyt. Eivät ne tee äidillesi kipeää.

930018.jpg

Seuraavan kerran kirjoitan sinulle varmaankin sitten, kun olet siirtynyt kohdustani ulkomaailmaan. Silloin tunnen sinua ehkä jo aavistuksen verran paremmin. Pidä alati mielessäsi, että olet minulle ja isällesi tavattoman tärkeä.